Трафикът  в Пловдив е изключително интензивен, а минута невнимание може

...
Трафикът  в Пловдив е изключително интензивен, а минута невнимание може
Коментари Харесай

Шофьорка с черно БМВ с опасна и нагла проява

Трафикът  в Пловдив е извънредно натоварен, а минута нехайство може да докара до случай.

Пловдивчанка остана възмутена от обстановка на пътя, в която се оказала несъзнателен участник. Тя споделя по какъв начин шофьорка с черно БМВ се присъединила рисково в придвижването, говорейки по телефона си. Според нея лидерката не е спазила и другите правила при осъществяване на сходна маневра - подаване на сигнали и съблюдаване на знаците.  Случката се разиграва на бул. " Хаджи Димитър " и ул. " Лерин ".

Според Лили Андонов въпросната дама нарушила " най-малко 3 параграфа от правилника за придвижване. " Като " наглото " включване за малко не прераснало във верижна злополука.

Жената споделя, че през това време не е била сама в автомобила си, а е возила своето дете и майка си. А поради обстановката на пътя тя се обръща към дамата с БМВ-то.

" Ти, в случай че си безсмъртна - ние не сме! Заради такива нихилисти, като теб, всеки ден в България някой губи живота си!? ", написа Лили Андонов.

Вижте цялата история, споделена от пловдивчанката:

" До несъответстващата лидерка на черното БМВ (модел не помня) с регистрационен номер РВ0871НР. Към 8:10, говорейки по телефона, се включи безусловно безрасъдно и безочливо в придвижването на бул. ”Хаджи Димитър ” излизаща от ул. ” Лерин ” (ако не се неистина, на която има знак STOP. )

Нарушавайки най-малко 3 параграфа от правилника за придвижване, колкото да избегнахме верижно ПТП поради жена, която очевидно книжката й би трябвало да бъде отнета!  Да не загатвам, че бях с майка ми и малко детето откъм гърба! 

(Не)Мила ми госпожо, идващия път преди да застанеш зад кормилото - и поемайки отговорност, както за личния си живот, по този начин и за останалите участници в придвижването - смъкна глупавия телефон от ухото си, огледай се за знаците към теб, напомни си правилника за придвижване и подаване на светлинен сигнал... Или напряко си срежи през средата удостоверението за ръководство на МПС (ако въобще имаш такова)!

Ти, в случай че си безсмъртна - ние не сме! Заради такива нихилисти като теб, всеки ден в България някой губи живота си! Как може да съществуват толкоз безрасъдни и безочливи хора? Хубав ден! "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР